Verbeter je digitale veiligheid

banner digitale veiligheidCybercrime of datalekken, iedereen die online gaat kan ermee te maken krijgen. In de gratis cursus van november krijg je praktische tips en trucs om je digitale veiligheid te verbeteren.

Je krijgt deze korte Cursus van de Maand cadeau. Dit is een extraatje naast de twee cursussen die je per jaar mag uitzoeken uit het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek.

Cursussen van de Bibliotheek

Als lid van de Bibliotheek kun je per jaar gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma. Als extra bonus krijg je elke maand van ons een korte cursus cadeau.

Je hebt keus uit cursussen op het gebied van vrije tijd, persoonlijke ontwikkeling, computer en nieuwe media, gezondheid en opvoeding en talen.

Hoe werkt het?

Selecteer een cursus uit het cursusoverzicht en maak je je keuze definitief. Een gekozen cursus kun je niet ruilen of retourneren. Is dit je eerste cursus? Meld je dan ook eenmalig aan via het aanmeldformulier. Na het aanmelden kom je in jouw persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaarstaat.

Je volgt de cursus van je keuze in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig.

Naar het cursusaanbod van de Bibliotheek

Cursus van de maand

Elke maand staat er een andere korte cursus voor je klaar als extraatje naast het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek.

Naar de cursus van de maand