Kunt u uw bestanden niet terugvinden? Waar staan mijn foto's. Waar staan mijn bestanden na het downloaden? Hoe bewaar ik mijn foto's/bestanden op een overzichtelijke manier?

Tijdens de workshop Bestandsbeheer voor Windows leert u hoe u bestanden op een computer/laptop kunt beheren. En niet alleen op uw computer of laptop maar ook op USB Sticks of externe harde schijven.

Wat leert u:

hoe werkt de verkenner;

hoe maak ik mappen op een logische plaats en met een herkenbare naam;

hoe kopieer of verplaats ik bestanden.

Wilt u weten hoe dat moet?

Kom dan naar de workshop "Bestandsbeheer" (voor Windows) die op donderdag 17 mei van 19.30 uur tot 21.30 uur gegeven wordt in de Bibliotheek van Annen.

U kunt zich aanmelden door:

• • een email te sturen naar info@bibliotheekannen.nl.
  • • te bellen naar 088-0128295
  • • op openingstijden naar de bibliotheek te gaan.

Het is belangrijk dat u enige basiskennis van Windows hebt. Omdat u het meeste baat hebt met het maken van mappen en verplaatsen of kopiëren van (uw eigen) bestanden is het belangrijk dat u uw eigen laptop meeneemt.

De kosten per persoon bedragen € 4 voor leden bibliotheek, € 5 voor niet leden, dit bedrag is inclusief koffie/ thee.