Vakantielezen in de bibliotheek

Je kent Vakantielezen misschien al van school. Maar wist je dat er ook een Vakantielezen in de bibliotheek is? Van 15 juli t/m 25 augustus gaan we op reis in de bibliotheek! Elke week ga je in de bibliotheek op reis naar een nieuwe bestemming. Duik mee naar een magische onderwaterwereld of maak een reis door de tijd naar ridders en draken. Wil jij ook mee op reis? Laat je inschrijven bij de balie en ontvang je eigen paspoort.

Duik in de oceaan

Een wereld van zeemeerminnen, schepen en vissen in alle kleuren die je maar kan bedenken. De oceaan is een magische plek gevuld met al deze mooie beelden. Van 5 t/m 11 augustus nemen we in de bibliotheek een duik in deze grote waterplas. Kom de hele week langs om bijvoorbeeld de mooiste onderwaterselfie te maken, of kom op de datum hieronder langs om duik te nemen in je eigen oceaan tijdens de workshop golven tekenen.