Proef de bibliotheek!

Bibliotheek Gieten is vernieuwd en gemoderniseerd. Benieuwd wat de nieuwe bibliotheek je allemaal kan bieden? Kom gerust langs!

Donderdag 19 september 2019
14.00 – 18.00 uur

Met om 14.00 uur de verrassende openingshandeling door wethouder Bas Luinge en twee bibliotheekbezoekers.

Veel te ontdekken!
Bibliotheek Gieten zet de deur naar de wereld wijd open met verschillende spannende activiteiten:

The Glassroom Experience: pop-up tentoonstelling in onze Data Detox Bus. Neem een kijkje in de wereld van online privacy.
Virtual Reality: zet een VR-bril op en neem de lift naar een duikplank op 160 meter hoogte!
• of stap in de wereld van VR met de Digital Art Factory (DAF) en schilder met het digitale gereedschap je eigen kunst in VR.
• Leuke activiteiten van het Taalhuis en de Speel-O-Theek
… en nog veel meer leuke activiteiten en experimenten!

De hele middag kun je heerlijke koffie, cappuccino of thee halen bij de Börker Koffie Bus. Daarnaast serveren we drankjes en speciale hapjes die gemaakt zijn in samenwerking met onze eigen dorpsgenoten. Ook kun je genieten van muziek en poëzie, verzorgd door de Poesieclub.

Cadeautje voor nieuwe leden
Wie tussen 19 september en 31 oktober lid wordt van de bibliotheek, krijgt korting op een abonnement. Voor een basisabonnement betaal je maar € 40,- en voor een groot abonnement € 50,-. Dat is meer dan 20% korting. Dus grijp je kans en word lid!

Je bent van harte welkom!