Eind april begint de verbouwing van de bibliotheek. Tijdens de meest ingrijpende klussen sluit de bibliotheek haar deuren voor het publiek: dit is van maandag 6 mei tot en met dinsdag 11 juni. Ook de inleverboekenbus kan in deze periode niet worden gebruikt. Op woensdag 12 juni gaat de bibliotheek weer open voor het publiek.

Pop-up bibliotheek in het gemeentehuis

Tijdens de sluiting van de bibliotheek kunnen leden blijven lenen via een pop-up bibliotheek in de centrale hal van het gemeentehuis, recht tegenover de bibliotheek. De pop-up bibliotheek is van maandag 6 mei tot en met vrijdag 7 juni op werkdagen geopend van 14.00 tot 17.00 uur.

Zoveel lenen als je wilt

Bibliotheekleden kunnen zoveel mogelijk boeken lenen als ze willen. Zo kun je tijdens de verbouwing heerlijk blijven lezen en hoeft de bibliotheek deze boeken niet te verhuizen.

Bereikbaarheid

Tijdens de sluiting is de bibliotheek per e-mail bereikbaar op info@bibliotheekgieten.nl. Daarnaast kun je telefonisch contact opnemen via nummer 088 012 8220 (tijdens de sluiting word je doorverbonden met de klantenservice van Biblionet Drenthe).

Taalhuis Gieten

Het spreekuur van het Taalhuis Gieten vindt tijdens de verbouwing plaats in de Rabobank, Brink 10 Gieten. Je bent hier van harte welkom!
Tijd: elke maandag van 13.00-14.00 uur.

Speel-o-theek

De speel-o-theek heeft op vrijdag 26 april voor het laatst uitgeleend. Vanaf woensdag 19 juni kan er weer speelgoed worden geleend.